top of page

MAPA

Площа (м²):

100

Рік:

2022

Локація:

Івано-Франківськ, Івано-Франківська область, Україна

Це проект інтер'єру квартири в місті Івано-Франківськ, який зараз на стадії реалізації :)

Починаємо знайомство з вхідної групи, де головним елементом є величезне дзеркало з підсвічуванням у стелі та яскраво-жовта тахта.

Коридор, вітальня і кухня - всі ці кімнати об'єднані в єдиний простір. Завдяки цьому квартира сприймається нестандартною та цікавою. В якості підлогового покриття ми використали мікроцемент, який плавно переходить від зони до зони без швів і стиків, підкреслюючи єдиний простір.

Кухню ми виконали в темно-графітовому кольорі, що підкреслило контрастність інтер'єру. Меблеві фасади з покриттям soft-touch і стільниця зі штучного каменю роблять цю кухню не тільки стильною, але і практичною. Поруч обідню зону освітлює великий підвісний конічний світильник українського виробництва, а меблі з натурального дерева дарують відчуття затишку та комфорту.

Також поруч з кухнею за скляною перегородкою ховається робоче місце. Вітальню прикрашає стильний жовтий дизайнерський диван і величезна тв-зона. Певної геометричності інтер'єру ми досягли завдяки рулонним ролетам, які використали замість традиційних штор.

​Дитячу кімнату ми робили на перспективу, адже зараз у клієнтів немає дітей, тому головним завданням тут була універсальність інтер'єру. Щоб і хлопчику, і дівчинці було тут комфортно. Ми обрали основний колір – теракотовий. А біля вікна ми передбачили тимчасову ще одну робочу зону для батьків, яка з появою дитини трансформується в дитячий стіл.

​Спальня господарів, як і майже вся квартира, зроблена в стриманих тонах, але тут ми змістили акцент на фактури. Стіна за узголів'ям оздоблена грубою декоративною штукатуркою, що імітує поверхню тесаного каменю. Цей ефект у вечірній час підкреслюють дизайнерські гіпсові світильники з національними українськими візерунками.

Завдяки вдалому переплануванню у ванній кімнаті нам вдалося втілити мрію клієнтів - розмістити окремо стоячу ванну і тропічний душ одночасно. Санвузол розділений на дві зони суху (з дзеркалом і раковинами) і вологу (з ванною і душем). А завдяки хорошому водовідводу вам не доведеться турбуватися про підлогу - пропускна здатність сифона була спеціально розрахована з суттєвим запасом для душової системи. Також поруч з ванною є невеликий гостьовий санвузол.

Всі інженерні системи ми розмістили в гардеробній, тут же зробили пральну зону і багато місць для зберігання речей.

Команда проєкту:

• Дизайнери: Дар'я Непорожня
• Архітектори: Ілля Горбенко, Ілона Гора

bottom of page