S115

ПОВНІСТЮ РЕАЛІЗОВАНО

79 m² | 2021 | Lviv

Даний проект примітний тим, що тут було найбільше демонтажних робіт. Колись тут вже був зроблений ремонт, але станом на сьогодні він вже давно втратив свою актуальність. І клієнт прийняв рішення зробити капітальний ремонт квартири та запросив нашу студію до співпраці.

До перепланування
S115 Before
Після перепланування
S115 After

Основне приміщення, яке зустрічає гостей оселі, це вітальня. Тут перетинаються шляхи від входу в квартиру та всіх інших кімнат. Тому нам важливо було врахувати ергономіку і розміщення меблів, ширину проходів, та відокремлену tv-зону. 
Тут яскравим акцентом є стіна, оздоблена шпонованими панелями. Натуральна дерев’яна текстура якомога краще підкреслює стиль і настрій цього інтер’єру. Також важливим елементом вітальні є великий диван, на якому з легкістю може розміститися вся сім’я.
Вітальня плавно перетікає в кухню і на стику цих двох зон ми розмістили обідній стіл, але зробили його вище стандарту. Це зручна висота, щоб за ним працювати, а коли хтось сидить на дивані, з барних стільців це не заважатиме дивитись телевізор.

Спальня виконана в світлих натуральних кольорах, білий вдало поєднується з деревом, а вставки графітового кольору роблять інтер’єр більш контрастним.
Стіна за узголів’ям ліжка виконана з гіпсових панелей, пофарбованих в білий колір. Ліжко, а точніше його корпус, було виготовлено під індивідуальне замовлення. Це дало нам можливість інтегрувати в нього приліжкові тумбочки, щоб конструкція виглядала цілісною. В кімнаті передбачено три сценарії штучного освітлення - основне яскраве світло зі стелі, підвісні локальні світильники над тумбочками, та м’яка ненав’язлива лед-підсвітка вздовж всього узголів’я. Щодо місць зберігання, то їх тут вдосталь - величезна шафа на всю ширину кімнати та місце під ліжком з підйомним механізмом.

В санвузлі ми відмовились від ванни на користь величезної душової, яка відокремлюється від загальної кімнати скляною перегородкою від підлоги до стелі. Це підкреслюється об’ємом і кольором плитки - душова по всьому периметру виглядає, як темна вставка. Душова система з верхньою та ручною лійками разом має досить велику витрату води. Відповідно душовий трап ми обирали з врахуванням його пропускної здатності, щоб вода на підлозі швидко відводилась.
Ще один привабливий елемент цього інтер’єру - велике кругле дзеркало з підсвіткою. Достатньо велике, щоб перед ним помістилося дві людини. А в поєднанні зі скляною перегородкою воно візуально розширює простір. Біла накладна раковина гармонійно вписується в загальну композицію форм. А на стільниці лишається досить багато вільного місця. 
Ліворуч від раковини з дзеркалом ми зробили шафу, всередині якої ховається пральна машина. Також тут достатньо місця для зберігання побутової хімії та інших речей.
За підвісним унітазом вологостійка меблева панель, яка вище переходить в фасади ще однієї прихованої і не глибокої шафи. Тут також можна розмістити досить багато негабаритних речей.
Освітлення розбито на два сценарії: основне яскраве світло від спотів, та другорядне м’яке світло від лед-стрічок для створення більш інтимної обстановки. Додатково також можна включити підсвітку дзеркала. Загалом кімната виглядає акуратно і стильно, як і вся квартира :)

Команда проекту:

  • Дизайнер інтер’єру: Дарія Непорожня, Ліда Черенкова
  • CG Художник: Владислав Городов
  • Архітектор інтер’єру: Ілля Горбенко, Тетяна Попович