© 2018 BeSense studio. All rights reserved.

The HILLS

64 m² | 2019 | Lviv

At the beginning, it is very important to understand what the customer wants! We've said this more than once. After that, all other processes go easily.

The basic concept and color scheme of the interior of The Hills were approved very quickly - black combined with the texture of wood, but there were some bright color accents. And then the stage of detailing, the selection of materials, furniture, plumbing, as well as the development of technical units and all the necessary drawings for successful implementation, went on.

The peculiarity was that the object for development is located in Lviv, but the customer is not :) All our communication took place online, which absolutely didn't affect the result! Like our client, we fell in love with the interior, which eventually turned out. There is only a little bit of time left before the implementation, we're waiting for the moment the object is commissioned from the developer.

In addition to visualizations, we added a 3D layout plan for the entire apartment so that you can better understand the project itself.